Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Mamiya 645 filmcamera, 120 film, kodak portra NC

9 comments:

Anonymous said...

herregud, du tar utrolig vakre bilder! har sett igjennom alle de du har lagt ut på bloggen her, og jeg er fascinert! hvordan gjør du det? blir det ikke dyrt å framkalle? hvor lenge har du holdt på? hvor mange bilder tar du? :)

-hilsen en som vil bli flink til å ta bilder :)

maja casablancas said...

jeg elsker det første

Eva Rosa said...

Anonym: Tusen takk. Jeg har jo drevet på en stund, det gjelder vel bare å øve, se seg rundt, bare jobbe manuelt osv. Det er ganske dyrt å fremkalle, og kjøpe film, ja, men det er verdt det. Jeg begynte med digitalt foto først, høsten 06, og så begynte jeg å ta analogt i 2007. Det varierer hvor mange bilder jeg tar, ettersom hvor lyst jeg har til å ta bilder.

Maja: Tusen takk!

Car said...

<3333 de to første!

Anonymous said...

hmm.. men tar du mange bilder som du ikke blir fornøyd med? fikser du noe på dem? sånn, photoshop eller noe? driver du med bildekopiering selv eller skjer alt hos fotobutikken?

-fra samme anonym :)

Eva Rosa said...

Det er alltid noen bilder jeg ikke blir fornøyd med, det er ofte at de blir rotete om jeg har lang lukkertid, og da tar jeg ofte to. Det er mye som skal fungere, for at jeg skal bli ordentlig fornøyd. Jeg redigerer ikke mine analoge bilder, de er alle slik de er, så jeg fikser altså ikke på dem. Jeg fremkaller filmene hos Redlab, og scanner negativene inn med en negativscanner, jeg har foreløpig ikke laget så mage kopier, men jeg skal snart gjøre det.

Anonymous said...

hmm.. takk for svar :) jeg har selv dratt fram pappas gamle analoge konica og skal begynne å ta litt bilder så smått :p takk for inspirasjon, og jeg håper virkelig du kommer til å fortsette å poste flere fine bilder, jeg kommer iallefall til å sjekke regelmessig :)

-fra anonym igjen :)

A.n.E said...

ahhh love old people.
so adorable

Haddox said...

the top pic is the best, the angle is beautiful and the focus gives it a lot of character