self portraits

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

10 comments:

vazlin said...

Grrrreat!

Good to see some nice contrasted photos from you again. Looking rather Guru-like in the last frame ;)

Anna Bo said...

Love it to bits. You're good.

Anonymous said...

You are timeless..looking at you gives me thrilling excitement and spinal chock..
curious and longing male admirer

maja casablancas said...

oooooomg det er en naken gutt i senga mi

Jostein Wålengen said...

hahaha

hadde på meg undertøy da ;) ;)

Mia said...

Så fine bilder!!

Anonymous said...

Fine bilder, som vanlig!

Jeg tenker å kjøpe polaroid kamera, men har null peiling. Har du noen kameraer å anbefale? Hvor dyrt er det med film?

Jostein Wålengen said...

(langt svar ahoi ahoi)

det er 4-5 forskjellig type kameraer og film, men de mest ehh'relevante' er spectra, integral og peel-apart. spectra har jeg null erfaring med, integral er filmer som fremkaller seg selv (eksempelvis 600) og peel-apart må (som navnet tilsier) dras fra hverandre etter et visst antall sekunder. disse er tatt med peel-apart.

peel-apart produseres fremdels av fuji (fp-100c, fp-100b og fp-3000b) og koster ca 10$ pr film. hvis du har rundt 500,- å bruke ville jeg funnet en polaroid land 250 i god stand på ebay (merk: vanskelig å finne batterier). har du mindre ville jeg gått for ee100 eller reporter, som er 100% plastikk men med ganske grei optikk. + de bruker vanlige aaa-batterier. hvis du kan bruke opp mot 1000-1500 ville jeg kjøpt polaroid 180 eller 195, som er manuelle og ikke trenger batterier - da kan du fikse alt av lukkertid og blenderåpning sjæl (disse er tatt med 180).

hvis du vil ha integral, dvs et kamera som tar 'selvfremkallende' film er det typ tusen modeller å velge mellom. SX-70 er -veldig- bra og tar 'egentlig' time-zero, sx-70 blend og tz artistic filmer, som alle er rimelige dyre -men- hvis du legger et filter oppå 600 / 779 film (google) funker disse også. du får et sx-70 for 500-600 kr, og du kan finne film på ebay for ca 20$ for ti bilder. i Norge må du ut med 200-300,- (følgende filmer funker; uten filter: time-zero, tz artisic, sx-70 blend, fade to black. med filter: 780, 779 og 600)

hvis du vil ha et greit polaroidkamera som tar 600, 779 og 780 film uten noe videre stress med filter har jeg et par jeg selger ganske billig. send meg en mail isf.

håper dette hjalp.

Elise said...

Ansiktet ditt på det ene bildet(det som er forvrengt), det minner meg om den første "the Ring" filmen. Kult.

Anonymous said...

ææææææææææææææææhhhhh