Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Photos belongs to me, unless otherwise stated. All rights reserved.

20 comments:

Anonymous said...

Er det meningen at bildene dine skal være ute av fokus? Jeg skjønner ikke tanken, selv om det på en merkelig måte ser litt kult ut.

Jostein Walengen said...

hmmm ute av fokus? her er de jo ganske fokuserte? hvis jeg forstår deg rett. men på flere av de andre postene er bildene bevisst gjort litt uklare, ja. nr 3 ble litt uklart fordi autufokus klikka og jeg måtte bruke den manuelle.

maja casablancas said...

haha jostein, du fokuserer konsekvent på bakgrunnen i steden for personen. men det funker da, hvertfall på det første. skulle ønske han var bestefaren min

Anonymous said...

Vil ha veska til dama på nr 2
<3

Anonymous said...

Fyren på det første bildet minner meg om en yngre William Burroughs. Eller i det minste en karakter som kunne vært med i en av bøkene hans.

Anonymous said...

du har tatt bilder av kule folk men de drukner litt når du glemmer fokusen. i hvertfall på bilde 1 og 3 har det gått litt skeis. tenk på det neste gang så blir bildene kjempefine:)

Holyman said...

Hm, fine folk, hun siste ligna skremmende mye på den skummle storesøstra til min forgje kjæreste... Hun het ikke tilfelldigvis Oda?

Anonymous said...

Jeg vet ikke om du mener å fokusere på bakgrunnen, og ikke personene. Kan jo hende du bruker det som et virkemiddel, men det burde du droppe. For det ser ikke bra ut. Eller eventuelt bare lære deg å bruke kameraet.

Karoline said...

Flotte bilder!

The Daily Masquerade said...

inn eller ut av fokus, det første bilde er kjempeinspirerende. Hele mannen er så avslappet og så herlig henslengt der han sitter. Kunne gjerne tenkt meg å ha på akkurat det samme, bare i jenteversjon

Anonymous said...

I love your blog, at least I loved the last one.
Anyway I have to say one thing, and by doing that I don't mean to be a prick, so here it goes: Get your photos on focus thank you. It really bothers me when the main interest in the photos are all blurred out with razor sharp backrounds. It can't be a mistake as it's in all of the photos right?

Anonymous said...

innlegget 25. August... t-skjorta fra?

Jostein Walengen said...

folkens 15 kommentarer om fokus holder altså. men dere har sikkert rett.

siste anonym, tskjorta er fra ann demeulemeester.

s said...
This comment has been removed by the author.
Picard said...

han første var fin!

Marte said...

Det første bildet var utrolig stilig..

Anonymous said...

i dig the first guy.

Egon said...

Fantastiske bilder Jostein!

Mimi said...

Great captures! Love the 2nd outfit.

Nathalie said...

Fantastiske bilder du tar;) Spesielt det av meg.. (Ironisk) Uansett sjekk ut min blogg, www.nathaliehelgerud.blogspot.com